dissabte, 1 de setembre del 2007

Post 5: The Ultimate Keyboard, the SL-373D

The ultimate keyboard, SL-373D

No he pogut evitar-ho, ha sigut més fort que jo. Quan l'he vist m'he quedat meravellat! Avui he adquirit el sintetitzador definitiu i més absolut que pot existir en la "fas" de la Terra! El totpoderós SL-373D.

És un teclat de 2 veus i 37 tecles, amb micro inclós per fer funció karaoke. Té dues modalitats tímbriques i algun efecte percussió. Tot el conjunt, 4,30 euros. Passem als detalls:

A les fotos podeu apreciar totes les característiques d'aquest preciós teclat que funciona amb 4 piles AA. Té un slider on/off, un de volum min/max (que sonen igual), un de play/store, una altre del mode timbric A/B (et puja una octava o algo per l'estil). Després té infitnits botons que serveixen per triar la demo, que és lo que millor sona del teclat; tres botons "percussió" que per a res sonen a percussió, sino que sonen a nota musical del plan una nota de la part del teclat. El teclat és fascinant, tecles de plàstic molt toves, de les quals el so que en surt és surrealista: apart d'estar infinitament desafinades, el teclat no reconeix els semitons (les tecles negres), és a dir, les negres sonen igual que la seva tecla blanca corresponent de l'esquerra, fascinant oi? Apart d'això també té 2 inputs, un pel micro i l'altre per una cosa obscura anomenada DC8V (una font de corrent de 8V?, ni idea)

En fi, estic bocabadat, és una passada... :D:D:D


Llegiu-vos les instruccions :D

4 comentaris:

Kerni ha dit...

ioooo
què en faràs d'aquesta cosa???
vale que per 4 lerus i mig oka, però com no facis un transfomer amb les peces, vols dir que et servirà d'algo? jajaja
(vols dir que l'entrada obscura no és per conectar-lo a la corrent (i xutar sense piles??

cilinderman ha dit...

Això tio per tocar és lo millor :D és una passada el so que té! L'entrada aquesta obscura semblaria que es per això però realment la idea no motiva, si li fots corrent directa allò t'explota!

Unknown ha dit...

jo vull sentir un solo de warmen tocat amb això!!! jajaja

x cert, després de pensar molt crec que pot ser el forat obscur i que pot fer amb ell (no, sexe no):

1- has d'anar a ksaplus a la secció complementos de teclado professional.
2- comprar un transformador de 8V
3-endollar-lo
4- veure explotar el teclat x_x

cilinderman ha dit...

EEEEEEEEEE La idea m-agrada bastant tio :D