Bona tarda! Com ja havia anat dient, aniré “postejant” les diferents cerveses que vagi fent. El cas d’avui és la meva segona fermentació de cervesa, després de la Linthwaite i la Hidromel v1, que ben aviat us explicaré.
La cervesa d’aquesta segona collita era una cervesa d’abadia Belga, Abdij, de la marca Brewferm. Cervesa marró fosc (com bé es veu a la foto), amb espuma densa de color blanc, força persistent i un contingut alcohòlic de 8% (segons etiqueta del kit).
Aquesta cervesa va ser finançada, i feta per encàrrec del Jabo, el qual va assistir en tots els processos de l’elaboració. Per sort meva, vaig poder fer-me amb 3 botelles abans que s’endugués el carregament d’uns 20 litres cap al seu cruel destí, a Almeria.
Al dia d’avui, passat un mes i 1 setmana des de l’embotellament, l’he tastada i per ara compleix amb les expectatives :D. L’alcohol es nota, té força cos i el regust final és el típic d’una cervesa d’abadia, molt similar al de una Leffe (tot i que és força fluix fins ara).
Les dos botelles restants les guardo per d’aquí un mes o dos, ja que es diu que aquesta cervesa necessita una llarga maduració i per ara és massa jove.
Pel que fa al carregament que va partir a tant dur viatge, no en sé massa cosa, esperem que encara estigui amb vida :D. Tot i que ho dubto.
P.S: Pròximament, “updataré” aquesta entrada amb més conclusions :D.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada