dijous, 13 de setembre del 2007

Post 14: Beyond the sea (IMDB 6,6/10)


Com que hi ha dies que no hi ha ganes d'escollir pel·lícula, i s'està cansats de veure sempre coses del mateix gènere, un es deixa sorprendre per les pel·lícules que projecten al cineclub :D. Aquí normalment, t'emportes menys fiascos que al cine normal però no venen palometes ni begudes ^^.
La peli que van projectar ahir era la de Beyond the Sea, una producció britànica-alemana-americana del 2004. La peli ha estat dirigida, co-guionitzada i protagonitzada per Kevin Spacey, en tots els sentits (aquest és el seu segon llargmetratge com a director).
Entre el repartiment trobem cares conegudes com, John Goodman (el gordo del pare a Coyote Ugly, o el Flinstone :D) o Bob Hoskins (el prota de Mario Bros :D).

La peli relata des d'un punt de vista subjectiu, amb alguns elements fantàstics i acompanyat de molta música, el que va ser la vida de l'artista Bobby Darin (interpretat Kevin Spacey) (1936-1973). Des d'el principi fins al seu final.

L'actuació de Kevin Spacey és realment bona, sense tenir en compte lo molt que balla i canta al film (tot ho ha fet ell, inclosa la banda, és de veritat) i lo ben dirigida que està la peli.

Una peli que es desvia una mica del que miro normalment, però que igualment, val la pena. No és fundamental, però :D.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

AHhHhHhh!!!!

Scolta...k's aixo d kritikar a males els meus 4 fantastics??? kina personaaa!

Espera et proposo una cosa xd com vei k n tens critikes d musicals, en directe clar, pk n macompanyes a veure grease a bcn? xDD

--Anna--

cilinderman ha dit...

EEEEEEEEEEEEEEEE Anna!

Cosa primera: els 4 fantàstics no són teus XD són una xusta.

Cosa segona: Aquest comentari aniria al post precedent, em sembla.

Cosa tercera: accepto la teva proposta :D quan hi anem?