divendres, 28 de setembre del 2007

Post 17: Live Free or Die Hard (Die Hard 4) (o 4.0 XD)

Sóc Brucle Willis, sóc Déu, I'm gonna kick your ass! (bàsicament)

Bé, després d'estar uns dies rallat i sense ganes d'escriure el que anava veient, torno, i amb aquesta super (i crec que super es queda curt) producció americana. La quarta entrega de la saga Die Hard (Jungla de Cristal) del, ja una mica vell, Brucle Willis.
No he vist les altres tres (algún fragment de la 1 i la 2 sí, però mai integres), però aquesta és una d'aquelles super produccions que dius: " ostia! la peli en si no és per tirar coets! però per un cop bé s'ha invertit bé la pasta, no?".
L'argument de la peli no mata... el típic malo que en realitat era bo, però que per culpa de la societat es va fer dolent... i ara és molt dolent... i bla bla bla tots els topics de sempre de les pelis d'acció. Apart, l'únic hacker que en principi té cara de hacker, és la aparició estelar de Kevin Smith (més conegut per Bob el Silencioso :D), tots els altres són nens guays. El fet de que el Kevin Smith estigui en aquesta películ·la, suposo que és signe que hi ha més coses freaks de les que simplement es veuen (i joder si se'n veuen :D).
Perquè aquesta peli triunfa? Perquè les coses són com són i joder, mires pajoleries com xXx o qualsevol peli d'acció i res de res. Aquí no s'estan per osties i sí, la peli és tiro, lluites, persecucions, ostatges i "jo sóc invencible", però que carai, està ben fet i a més és original, apart dels topics que ja he dit abans que no fallen.
Per fer-vos-en una idea... Pilleu una temporada i mitja de 24 (la peli representa unes 36 hores de vida real, imagino), comprimiu-la en dues hores, només deixant les escenes d'acció, afegiu-hi la típica filla rebel i adolescent, molts tiros, moltes esperances, algun diàleg "moralista" (obligatori en aquests films) i ja ho teniu, més o menys.
Una peli genial per mirar jalant algo,.. sense dubte.
Un detall curiós és, mirar la llista de stunts als crèdits XD i dius, "Jooooooder!" crec que el Sr. Willis no s'ha desvivit excessivament actuant a la peli, jajaja.
A més, el director de la peli, no és que tingui una gran carrera... és més... el tio és qui ha fet Underworld (la 1 i la 2 XD) és a dir... burrr... però el resultat amb aquesta jo crec que està bé.
Que en diuen els fans? Ni idea, però crec que ha agradat i pot agradar a qui la miri :D. Tot i que Jack Bauer se sentiria ofes amb la peli :P-.

1 comentari:

Nil ha dit...

Gran pel·lícula!
És tant 'freak out' que m'encanta!

Arreveure :D.