dimecres, 3 d’octubre del 2007

Post 18: Planet Terror (8,2/10 IMDB)

Aquesta tia convenç molt més que la "patarifle" :D

Esperava amb ànsies poder veure aquesta peli i per fi m'he pogut fer amb un bon rip :D. Que dir-ne? Compleix tots els requisits necessaris de Grindhouse i realment, si vas al cine a veure la Grindhouse i les pelis estan ben tallades (jo he vist els dos llargmetratges per separats), pufff, has de disfrutar :D.

En aquesta tant els detalls freaks com les aparicions que hi ha, són infinits... Tècnicament, aquesta peli (no sé en quin ordre van a la Grindhouse) va després de la Death Proof :D, sinó, quedeu-vos amb lo que diu a la radio de la tia del principi, "... dedicated to our own, Jungle Julia, in loving memory" i fas LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.

No vull explicar massa cosa de la peli, a més que, on està la gràcia d'explicar una peli així? És suficient en dir que a qui li agradi el gènere li agradarà, de ben segur.

Seriosament, crec que aquesta peli és de lo més assemblat a lo que algun cop algú a qui li agrada les pelis de zombis ha intentat fer. Qui no ha intentat mai fer una peli, amb vídeo càmera d'aquestes d'estar per casa i amb un repartiment d'actors realment petit i motivat una peli del tipus, allà amb molta sang, amb situacions freak, armes, lluites i sobretot amb una historia massa complicada pel tipus de pel·lícula que és? Doncs aquesta peli seria com això però més ben fet, amb pasta, dones boniques i coses d'aquestes :D....Ah! I un Robert Rodríguez (ajudat per molts d'altres, però fundamentalment ell).

En fi, ara que aquesta peli ha sortit, possiblement no tornem a tenir-me cap més d'aquest tipus fins una temporada... Lo únic que es pot fer ara , és resar perquè la peli de "Machete" (Maxeti en anglès XD) és faci realitat :D.

Ciau.