divendres, 12 d’octubre del 2007

Post 19: Festival de Cinema de Sitges

El cartell d'aquest any :D

Com cada any, es repeteix aquest festival: el festival de cinema internacional de Catalunya.
És el segon cop que hi faig acte de presència i malgrat el primer any no va haver-hi molta sort en la triple sessió que vam agafar (1 bona de 3 és una mica putada :D), aquest any puc presumir d'haver gaudit una mica més que l'any passat :D.

Normalment, el que he anat trobat fins ara, és que si tu vols veure una peli a Sitges, hi ha moltes possibilitats que no la facin als horaris ni el dia que tu vols (com la majoria d'anime i pelis orientals d'aquest any, que deu n'hi do lo bones que són, però que no n'he pogut enganxar cap) o pots anar per allà, que depèn de feina, estudis i acompanyants (no tothom està disposat a pagar entrades de cine pel que es veu...), entre d'altres.

Llavors la millor estratègia, es agafar-se el programa de mà del dia en què s'hi pugui anar, fer-se un horari i jugar's-ho tot en pel·lícules que no es coneixen (que teòricament són bones XD).
Aquest any, a diferència de l'any passat (3 sessions seguides d'Auditori), hem fet només 2 sessions, en sales diferents, però deixant-nos una hora per sopar (bàsic si curres tot el dia) i apart hi hem nat amb cotxe (el transport públic és bo només fins a certes hores :D).

És a dir, aquest any, el que hem vist va ser, d'una banda, Waz (una mescla entre Saw i Seven) a l'Auditori, amb presentació del director (que massa res de bo va dir) i després, An American Crime, que tracta sobre un dels crims més cruels que va succeïr a l'estat d'Indiana als anys 60, a la sala d' El Retiro. Les dues pelis no deceben, tot i que Waz... bueno, no sé...

Recomano a tothom que pugui anar al festival, que acaba aquest diumenge, que hi vagi, que és una bona experiència per veure pelis de tot tipus (principalment fantàstic, horror i asiàtic) en sales amb condicions i amb un entorn "saludable". Sí.... ja sé que val pasta... però lo que val un cubata a una discoteca us ho gasteu aquí i us sortirà més a compte ... :D:D:D

Fins aviat!

La primera peli que vam veure, a l'Auditori

La segona peli, An American Crime, al Retiro

1 comentari:

Kerni ha dit...

An American Crime molt recomanable, tot i que és un pèl xocant i dura i per tant s'ha d'estar preparat... però molt ben feta (i molt bones representacions per part de les actrius més que res).
Waz més freak i visceral, però ni de bon tros com Saw o Seven, i amb plans molt cuidats.
Bon post!! Visca Sitges!!