dimecres, 29 d’agost del 2007

Post 4: Dororo (6,2/10 a IMDB)

Sabia el cruel destí (139 minuts!!!) que segurament m’esperava… però havia de veure aquesta pel·lícula, que teòricament era de les súper produccions japoneses més esperades de l’estiu, o això deien. Com sol passar a les pel·lícules d’aquest tipus, la historia és una adaptació d’un manga, en el cas que ens ocupa, d’ Osamu Tezuka (Astroboy, Black Jack, i un llarg etcètera).

La història, en poques paraules, tracta d’un jove que lluita contra dimonis per tal de recuperar les 48 parts del cos que li foren robades, és a dir, imagineu-vos :D.

Com a comentari crític, la peli té alguns moments excel·lents , però sent al 2007 una peli així té masses mancances... bé... mancances potser no, però les coses podrien estar més ben fetes. Per fer-vos una idea, alguns efectes especials són dignes de les primeres aparicions de Godzilla o els Power Rangers (una mica més actuals, però més penosos que el primer :p). O la pròpia banda sonora, que segur que pel que ha costat la peli ..ejem.. tot és millorable. Els actors és un altre punt (un altre!) dèbil de la peli, com de costum... Però bé tot s’ha de dir que les actuacions dels japonesos a mi em costen de tragar, així que potser és una il·lusió òptica. Pel que he anat veient, el prota (Satoshi Tsumabuki, Hyakkumaru) ha sortit a la de Fast and the Furious 3 (Tokyo Drift), Lorelei, Dragon Head (el prota, Teru Aoki); lo que és la pava (Kou Shibasaki, Dororo) ha surtit a Battle Royale, Chakushin Ari, Drive (del genial SABU), i segur que n’hi han d’altres, ja que la peli és ni més ni menys que una súper producció de la TBS (Tokyo Broadcasting System), és a dir, que tots deuen ser més o menys coneguts.

En poques paraules es podria descriure la peli com una mescla de Edward Scissorhands, Frankenstein, Pinocchio, Godzilla i una film de samurais, dins un sac, tot barrejat.

Lo pitjor de tot és que ja s’estan preparant la 2a i 3a entrega d’aquest “fantàstic” film :D. Tot i així, us animo a que veieu la peli que potser us agrada ^^. Si us ha agradat la saga de Azumi (Ryuhei Kitamura) pot ser que aquesta de Dororo us agradi,... Tot són gustos i amb aquesta crítica no pretenc espantar a ningú, doneu-li una oportunitat!

La versió manga de Dororo d' Osamu Tezuka

P.S: M'he oblidat fer un comentari. Al minut 11 de la peli (més o menys), surt el freak ric de Densha Otoko (si! si! al tio al que roben!) :D.


3 comentaris:

Kerni ha dit...

T'has près lo del blog molt en sèrio eh... me n'alegro! :)

Un pèl dura potser la crítica de Dororo, però m'imagino que encertada.

Ànims i continua així que sempre va bé saber què NO has de llogar ;) jaja

Unknown ha dit...

Que consti que sóc un visitant actiu del teu blog i m'agrada jejej!

cilinderman ha dit...

UEEEE :_D!