diumenge, 8 de juny del 2008

Post 59: HL2 ep1 & ep2, CoD 4

Hauria d'estar estudiant i aprofitant millor el temps, però bufff, aquest ordinador dòna per moltissim :D. Ha sigut un cap de setmana intens pel que fa al gaming, però si més no, he aconseguit sentenciar un parell de temes i així poder concentrar-me millor en l'estudi.
Tot i així, tant de bo aquests jocs s'haguessin allargat més.

La ciutat 17 ha perdut força :) Ull! Al Strider del fons :D! (Episode 1)

Senyores i senyors, quins jocs (totes les fotos són en gameplay) !
Primerament, les expansions del Half Life 2, els episodis 1 i 2, que si bé no destaquen per un excès contingut de nou mode de joc o gràfic (al segon si que hi ha una millora), ho fan per la historia, agafada des de l'últim lloc on es va deixar al Half Life 2, destruint el nucli de la torre de la Ciutat 17.

Donant un tom amb el Shotgun amb el pibón de la Alyx Vance :D! Quin render tan excelent! (Episode 2)

L'episodi 1 tracta bàsicament de la sortida de la Ciutat 17, mentre que l'episodi 2 tracta d'arribar al Bosc Blanc, on hi ha el laboratori dels rebels. I després.... chan chan chan! Quines ganes que surti l'últim episodi de la trilogia, el tercer! Segur que el joc de Portal té algo a veure amb el tercer episodi (surt el logo de Aperture i la veu de l'ordinador mare en alguns moments de l'episodi 2!)...

"To the white forest" (Episode 2)

A les dues expansions (massa curtes...) van apareixent 2 o 3 classes de nous enemics, nous reptes, un nou cotxe per conduir :D i sobretot aparicions d'antics personatges (tant de la segona com la primera entrega). Aquestes dues expansions són vitals per a qualsevol fan de la saga i s'han de gaudir amb una confiruació de video óptima, ja que gràficament són canela.

Pel que fa a l'altre joc del cap de setmana, ha sigut el Call of Duty 4, la vuitena entrega (comptant expansions) d'aquests FPS d'ambientació bèlica. Fins a la setena entrega, aquests jocs s'ambientaven en la segona guerra mundial, cosa que em va tirar enrere a jugar-hi (i l'ordinador, evidentment). Ara bé, amb el canvi d'ambientació de segona guerra mundial a conflictes bèlics moderns, la cosa va canviar.

Benvinguts a un conflicte bèlic en primera persona enmig de l'Orient Mitjà!

ÉS BRUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL! És possiblement el joc més real al qual hagi jugat fins a l'actualitat... És tot tan real (configuració al màxim òbviament)! Els trets, les morts, les textures, el moviment, la resistència al dolor, l'ambient de guerra... L'únic punt negatiu potser és que és MOLT curt i això fa mal.

Aquest FPS dòna l'ambient d'una autèntica guerra: enemics a no acabar, foc amic, trets descontrolats i perforants, pots agafar l'arma que més convenient creguis, no sé... És molt però que molt brutal! És obvi que s'hi pot trobar algun bug, però en la línia general, és molt bo. Un autèntic vici!

En definitiva, tinc la sensació que "sentenciats" aquestes jocs, tardarem força temps a trobar algo d'una qualitat similar :D (tant l'episodi 2 com el CoD 4 han rebut algun que altre premi).

P.S: Pròximament, F.E.A.R Perseus Mandate, Gears of War i Assassin's Creed si tot va bé :D!