dilluns, 2 de juny del 2008

Post 57: Kisaragi (IMDB: 7,8/10)


Rarament trobes pel·lícules d'aquest tipus, sobretot en el cinema japonès, on la història està realment ben narrada, transmetent al 100% el que el director vol a la persona que mira la peli.

La peli tracta d'un grup de 5 otakus que es reuneixen, a través d'un forum i sense conèixer-se els una als altres, per fer una celebració del primer aniversari de la mort de la seva Idol preferida, Miki Kisaragi. Un d'ells, sospita que la mort de la Idol (es podria qualificar com a models/actrius/cantants, però és difícil d'explicar que és una Idol, ja que és un fenòmen força japonès) no és el que realment aparenta i a partir d'aquí comencen a descobrir la veritat.

El director és força poc conegut, Yuichi Sato, però els actors han estat vistos amb pelis com Doppelganger, Linda!Linda!Linda! o Azumi, i penso que la seva interpretació fa que quedis enganxat a l'insòlit guió. La peli no és que mati especialment, però és interessant la manera amb la que es va tractant la història, passant pel drama, l'humor, l'absurd, el thriller, etc. Sobretot és això, una pelicula que sorprén i explica una història de forma molt àgil (crec que és una adaptació d'una novela)

P.S: Si sou una tia i us molen els tios japonesos, pot ser que en aquesta peli, malgrat només hi hagin 5 personatges, trobeu el vostre "kakkoi otoko". (tio molón :D)

1 comentari:

himiko ha dit...

wooo sembla guai la pel·li