divendres, 30 de maig del 2008

Post 54: F.E.A.R

A aquest joc ja hi vaig voler jugar quan va sortir el HL2, però el PC no podia amb ell. Ara finalment, s’ha pogut jugar a aquesta obra desenvolupada per Monolith Productions.

Sé que el joc ja té uns 3 anys, però com que estic recuperant els temps perdut i puc jugar a tots a màxima configuració, doncs toca el que toca.

Aquest és un altre FPS d’entre el “montón”, i a diferència del joc de l’entrada d’abans, aquest sí que és de destrucció, sang i violència, en part, com HA de ser.
El que fa especial aquest joc, apart de tenir una gràfics força potents, és que tramet un atmosfera de terror (i no ensurts, sinó terror) basada en gran part amb les pel·lícules J-HORROR nipones, tals com Dark Water o The Ring (SEMPRE VERSIONS JAPONESES). I ho aconsegueix. Se’ls ha de tenir molt ben posats per jugar al joc amb la ll
um apagada, sol i sense ser capaç de parpellejar als moments crítics.

El personatge que representem ser, té un sistema de combat similar a lo Max Payne, el temps bala (bullet time), que permet moure’ns en plan Matrix durant un temps determinat per aconseguir avantatge sobre els enemics (algo que sens dubte es converteix en bàsic).


Fins ara, amb aquesta setmana, només he pogut passar-me el joc sencer i la seva primera expansió (estic en vies d’aconseguir la segona), i s’ha de dir que el joc augmenta en emocions a mesura que s’avança, sobretot a l’expansió :D (que continua des del punt final de joc original i per a res defrauda, és més, honra la primera part).

A que no sabeu lo que li està a punt de passar al negre? Els tòpics mai fallen :D!

No cal ser massa explícits amb lo que és la descripció del joc... Bàsicament, si la sang i el terror us fascina, crec que podreu gaudir gratament d’aquest joc, res més a dir.

P.S: Si tot va bé, durant aquest pròxim any, trauran la segona part del joc, que si bé no serà de la mateixa companyia (Valve) i per tant no portarà el nom de F.E.A.R (està registrat) , la historia hi estarà relacionada i esperem que continuïn amb la mateixa línia.

1 comentari:

himiko ha dit...

em fascinen la sang i el terror