dimecres, 28 de maig del 2008

Post 52: Nou ordinador, Adéu vida social

Així és, senyores i senyors, grans i petits, després de 5 anys canviem la paradeta i tornem amb més força, per a recuperar tot el temps perdut :D:D!

Després d'estar reflexionant durant uns mesos sobre la configuració final del PC que hem permetés jugar a TOT el que pogués arreplegar i treballar en un sentit ampli de possibilitats (tot aguantant un bon parell d'anys), vaig arribar a la conclusió que l'equip seria el següent:

CPU: Intel Q6600 2,4 Ghz @ 3 Ghz (Quad) (+25% de CPU)
Disipador: Scythe Mugen i ventilador de 12
0mm
Pasta tèrmica: Arctic Silver 5
Placa mare: Asus Maximus Formula X38
Gràfica: nVidia ASUS EN9800GTX 512 mb
RAM: 4Gb Mushkin White Extreme 4-4-4-12 DDR2 800 Mhz
Monitor: Samsung 2032BW 20"
PSU: Corsair HX620w Modular
So: Logitech X-230 32W

Torre: Antec Nine Hundred (porta 4 ventiladors amb neons blaus (queda moooolt pelat), un dels quals de 200mm)

3dMark06 Benchmark: 14.473 (lo qual és força correcte)

Pel que fa al mouse, HDD, teclat i lector, són força humils, però compleixen amb escreix lo que han de fer. L’ordinador ha quedat a saco de “killo”, però funciona, és fresc, i a 3 Ghz no em passa dels 60ºC a FULL, lo qual és perfecte :D.

El fet és que després de buscar i buscar, em vaig decidir per comprar-ho tot per Internet i fer-m’ho portar tot a la porta de casa, tot traient l’IVA i carregant al seu lloc uns costos d’aduana misteriosament més cars del que hem pensava (sempre menors al IVA per xo). Tot i així, la botiga ja destacava pels seus preus i malgrat el llarg viatge Múrcia-Andorra, tot ha sortit rodó (a excepció dels costos d’aduana, però que hi farem).

El Scythe Mugen, el fantàstic dissipador de 960 grams :D! (en ma vida n’havia col·locat un, de dissipador)

Apart el paquet va trigar en arribar tan sols 1 dia i escaig...

La última targeta gràfica que havia vist només veia la meitat d’aquesta cosa, ocupava només un slot de PCI, no tenia ventilador i no necessitava alimentació externa....

Quan va arribar el paquet, aquest fidel servidor no podia tenir més cara de nen petit. Vaig tirar-me com unes 5 hores o més per muntar el bitxo, degut a que malgrat haver tocat moltes coses, era el primer cop que muntava un ordinador des de zero, i apart, pel fet que van haver-hi alguns que altres problemes de gestió d’espais i procés de muntatge (en 5 anys, els components han canviat un mica i les fotos d’Internet fan que les coses semblin més petites del que són). Tot i així, ¡OJO! , es va encendre a la primera (H).

L’ordinador, després d’uns dies de prova, és pura canela. Per cert, es diu Mangautxa II.

P.S: Ho sento, però aquest post crec que és 100% killo :D. No era la meva intenció.

Mangautxa II

4 comentaris:

Nil ha dit...

tot i així perdras al Starcraft II.
Ho saps no? :D

Nil.

cilinderman ha dit...

Óbviament, sas que no, oi?
Et recordo que al Counter Strike Source em guanyaves per temes de hardware bàsicament, per sort (lucker ;)) i perquè sempre et ficaves al winning team.
Apart, un RTS (Real Time Strategy) no és lo mateix que un FPS (First Person Shooter), ni el Starcraft és lo mateix que el WoW o el AoE.
També aprofito l'avinentesa per recordar-te que em deus "un joc d'ordinador" per un frag que et vaig fer al Counter fa mooolt de temps, el Teixi n'és testimoni :D.
Nil, d'avui ençà comença una nova era del gaming....


cilinderman

jaume ha dit...

UAU! Vaya pedasso de PC que t'has muntat animal! El post és del maig i encara ara, gairebé al setembre, és una bèstia!

Quin S.O. li has posat? El Xp o el Vista? Quan vinguem a Canillo hem presentaràs la Mangautxa II? Espero que la Quel no es posi gelosa!

jaume ha dit...

I per cert, felicitats pq tampoc és tan fàcil muntar un PC des de 0!