dilluns, 13 d’abril del 2009

Post 117: Dragon Ball KAI

Es confirmava mesos enrere i aprofitant l'onada de màrqueting que ha aixecat el llargmetratge Dragon Ball Evolution (que encara no he vist, tot i que es comença a confirmar el que ja s'ensumava tothom), han tornat a emetre l'anime de Dragon Ball Z (saga Saiyan, des de el naixement del Son Gohan i l'aparició del Raditz) del 1989, reeditat, fent-lo més fidel al manga original, amb les mateixes veus originals (tornades a gravar)(excepte del Tenshin-han que diuen que l'actor del doblatge l'ha palmat) i amb un nou aspecte tècnic important, s'emet en HD, amb escenes on el dibuix, en principi s'actualitza (dels dos capítols emesos, encara no sembla haver-hi cap escena on es pugui apreciar aquest canvi, si bé a l'opening i l'ending de la sèrie es pot veure el que us estic dient).

La sèrie s'emet als diumenges i es va començar el passat 5 d'abril, amb l'obertura de la nova temporada d'anime típica a Japò.

Cal dir que després de veure tota la vida la sèrie en català, sobten una mica les veus en japonès, però el diàleg és altament més ric (amb un mínim de nivell s'entèn bastant del que diuen i els subtítols complmenten la resta).

No es necessari que us digui que la sèrie enganxa, com ho feia en temps passats i en principi s'augura que aquest cop serà molt millor :D. Sobretot pels nostàlgics.

Us deixo amb l'opening i l'ending (que crec que l'han fet la mateixa gent que va fer Dragon Ball GT).





No se perquè, aquest és el format més petit al qual puc ficar els videos.

4 comentaris:

himiko ha dit...

hai hai

jo m'he mirat el primer capítol, i com dius, no es veu gaire el canvi (de moment); a part de la música XD (no sé si em podré acostumar a la nova:S)

També és cert que sobta una mica mirar-lo amb versió original, la veu del goku és tremenda!

Som uns nostàlgics ^^


P.D. que t'han dit sobre la pel·li Evolution??

P.D.2. T'has mirat ja l'ova?

cilinderman ha dit...

Que va, no hi ha hagut temps per mirar l'OVA i si com dius no és "tan bàsic", crec que no trobaré temps per veure'l.

Sobre la pel·li és obvi que el que se'n diuen són pestes, des que es va anunciar que es faria un llargmetratge fins a la primera projecció a la gent li ha sangrat molt els ulls.

cilinderman ha dit...

EEEEEEEE! K-ON mola :D.

himiko ha dit...

seeeee ^^