diumenge, 4 de novembre del 2007

Post 25: Crònica desde Mordor (BCN) Saló del Manga i Dream Theater + Symphony X

L'estada a Mordor continua, i tot i que a Barcelona no li tinc massa apreci, els motius que m'hi porten a ser-hi són molt suficients per estar's-hi.

Després del SC Day, al matí vaig aprofitar per nar al Saló del manga, amb la gaby, la meva-ex (que xungo XD) i amb el Roger i el Bernat que ens vam trobar per allà. Pobre innocent de mi, que pensava anar al saló del manga i trobar-se poca gent pel fet que fos un dia feiner, va ser totalment al contrari. Malgrat l'intent d'arribar d'hora per trobar-se com menys gent millor, es van fer cues per entrar i tal.. A més, sembla ser que aquell dia deixaven entrar la gent disfressada gratuïtament, és a dir, que la quantitat de gent que feia "por" era nombrosa: gòtics (perquè n'hi han tants???), spoilers humans de mangas i animes, els songokus i vegetes de turno, algun jedi que sempre et trobes per lla, etc.

Lo bo del saló és que és com si pillessis totes les botigues de manga i anime de Barcelona i voltants, alguns autors, fanzines, cosplays, fòrums de manga i exposicions en una capsa i ale... Lo estressant és la gent, però es pot sobreviure. Normalment trobes el que vols (tot i que has de buscar bastant, segons el que vulguis).

Vaig estar alla unes 4 hores o així (només per comprar quatre mangas XD que trist...), tot dinant i seient una estona per llà però realment es com si et clavessin una pallissa skin a les cames. La Gaby, tota feliça ella, va estar fent fotos a cosplays (que trobareu al final del post), algun d'ells bastant aconseguits i hem va portar el dinar ^^ (l'èpic entrepà d'ou i després una altra cosa anomenada "chope" (això ve d'un altre planeta), suposo imitació de pernil, amb formatge).

Al vespre però, venia l'emoció forta de la jornada, el gran esperat concert de Dream Theater i Symphony X, que no va defraudar. Malgrat alguns imprevisibles errors d'organització, juntament amb el Jabo, el Nil i el Ferrer, vam aconseguir arribar al lloc, sopar i entrar (en qüestió de 10 minuts).

Tant de bo totes les sales de concerts fossin així, un pavello olímpic :D on realment pots respirar i la temperatura és normal. Apart, era díficil trobar el típic gilipolles de turno que només fa que tocar els ous :D.

Tot i pensar que la gira era dels dos com a bandes líders, resulta que no era així... Symphony X era teloner a seques... van tocar escassos 45 minuts, amb el setlist que, en principi era (l'he tret d'una data del mateix tour, però crec que s'hi assembla bastant):

Intro,
Set The World On Fire,
Domination,
Serpent's Kiss,
Paradise Lost,
Inferno,
Sea Of Lies,
Of Sins And Shadows

I després va venir Dream Theater, amb atrezzo, 3 vegades més llum que Symphony, projector i amb un setlist (aleatori com sempre, i amb coses que no són del cd i de vegades trobes a faltar) que, aviam, Dream Theater és bo, però pot matar una mica segons la duració i les cançons, que entre tot va durar més de dues hores... però va valdre molt la pena :D:


(Intro Video / 2007: An Ant Odyssey)
CONSTANT MOTION
STRANGE DEJA VU
BLIND FAITH
SURROUNDED '07
THE DARK ETERNAL NIGHT
THE SPIRIT CARRIES ON
FORSAKEN
TAKE THE TIME
IN THE PRESENCE OF ENEMIES


Encore:
MEDLEY
I. TRIAL OF TEARS
II. FINALLY FREE
III. LEARNING TO LIVE
IV. IN THE NAME OF GOD
V. OCTAVARIUM

En principi la setlist és aquesta, és la que diuen a les webs oficials i apart les que diuen jo les vaig sentir :D.

Un cop acabat el concert, no vam nar a pidolar ni firmes ni fotos i au :D, cap a Andorra... on després d'un viatge surrealista, del qual jo encara no tinc records massa clars, vam arribar a les 5 a Andorra. Jajaja :D.

Us deixo amb les foto (thx gaby).

Arale :D posició velocitat.

L'osso aquell de Bleach (ni idea de com es diu)

Dos peces de Tetris, que no encaixen ^^

Un ghostbuster, Egon Spengler, i un "fantasma"? (Per lla al saló voltaven més membres de l'equip crec)

:D Bola de drac :D

Akatsuki's (no farè spoiler) i Jiraiya, de Naruto

Gent i més gent...

I encara més gent...

Una vaca llegint manga

Cor petit :D

Aru (Alphonse) de Full Metal Alchemist amb la Gaby

Un Tokitai i jo ¬¬

LA entrada

2 comentaris:

violador de cabras ha dit...

Aqui hace su aparicion el conocido VIOLADOR DE CABRAS. Solo decir que el concierto fue IMPRESIONANTE, me alegra ver que el minguillo ese del Michael Romeo ya ha aprendido bastantes cosas, y que en breves estara a mi nivel (Petrucci, no lo hacia mal, pero Romeo es Romeo) en fin, un besiko para mi pekeña parra ultravioleta con frutos radioactivos (lluc) jejejje ale!

Kerni ha dit...

io bravo per l'aventura, el post i les fotos!
molt gran tot plegat, i espero a repetir!!