diumenge, 4 de novembre del 2007

Post 24: Crònica desde Mordor (BCN) Starcraft Day: Ciao Bella

Sent benvingut el pont de Tot Sants (ejem.. els currantes s'han de gastar un dia de festa...) vaig decidir baixar a Barcelona durant dos dies :D. En els pròxims posts explico una mica perquè vaig baixar.

Vaig arribar a Mordor a la matinada del dia 8 disposat a lluitar per Aiur amb honor i gloria, i exterminar els dèbils terran i les patranyes zerg. Tot i així, la batalla tenia un horari fixe i ens haviem d'esperar... a dormir una estona al Nexus (sofà :D). L'endemà era el gran moment, era l'hora de fer honor a la raça i així va ser :D:D:D.

La SC Day: Ciao Bella es va disputar a casa el Carlos, amb tota la teconologia que es va poder (i que va anar fallant, ja que el router no funcionava bé i vam jugar amb la xarxa Wifi del veí, patètic però funcional). Vam aconseguir un nombre constant mitjà de jugadors de 4, lo qual no està gens malament. Ara bé, els protoss van pwnejar notablement, seguits dels terran i després (ja ja ja) la patranya zerg.

Van ser entre tot unes més de 5 hores de joc en 1vs1, 2vs2, i una Bloodbath de tots contra tots que va ser infinitament estressant. Els integrats de l'èpica batalla per salvar l'honor de la raça van ser: el Carlos (que va acollir-nos)( CRALOS, Protoss), el Marc (Maerc, Terran), el Carles (Vincent, Terran), l'Ausiàs i el Victor (Trepanador, Terran), el Cerni (nimphenomenon, Zerg) i jo (krieg, Protoss).

Aquestes són algunes de les fotos:

Hi havien moments de tensió màxims... Aquest és un equip.

I aquest és l'altre equip.

Pwning :D Invicte :D

El Carlos alliberant tensió acumulada