dijous, 5 de febrer del 2009

Post 103: Kemonozume


Avui us presento un anime, que si bé ja té dos anys, considero que és una gran obra de l'animació contemporània (cosa no fàcil avui en dia) i desgraciadament poc coneguda, tot i que no dubto que al pas del temps s'anirà fent coneguda.

Aquest anime és la mini sèrie de 13 capítols anomenada Kemonozume.

L'obra és una producció dels estudis Mad House i hi ha força mà d'en Masaaki Yuasa (altament destacable pel film Mind Game), que atorga a la sèrie una animació molt extravagant i desigual. A més de l'animació, la banda sonora, l'artwork i el guió no queden per sota :D. Encara no he acabat de veure-la tota però promet, i molt.

La sèrie tracta de com es veu afectada l'eterna batalla històrica entre el clan Kifuuken i els Menjadors de Carn, on els primers cacen als segons per tal d'evitar que els segons cacin als humans :D. Aquests monstres tenen aparença humana i no tenen ulls. El quid de la sèrie s'esdevé quan el jove que heretarà el llegat del clan Kifuuken, s'enamora d'una menjadora de carn (i ella també d'ell). A partir d'aquí la sèrie es va desenvolupant amb les puntuals aparicions d'un mono, que és el rei de la sèrie, sense cap mena de dubte.

És un anime que sol estar, almenys per ara, fora del cercle comercial i almenys a mi, m'ha costat trobar la totalitat dels episodis subtitulats en castellà, però ja els tinc tots ^^. El fansub que ho ha fet es diu [Tanoshii].

Dit això, res més :D. Us la recomano.

1 comentari:

himiko ha dit...

té bona pinta! gràcies per la recomanació