diumenge, 17 de febrer del 2008

Post 41: L'anàlisi de dues xocolatines

Avui ha estat un dia dur, però profitós: per fi he aconseguit un Moog Little Phatty :D:D:D:D. (próximament si tot va bé)

Tot i així, com no sé massa que explicar, he decidit fer l'anàlisi (breu) d'unes xocolatines que en el passat vaig tenir la oportunitat de provar (i vaig deixar passar, perque es van caducar), que venen d'Argentina directament per mà de la Gaby.

Tot i no ser un adepte dels dolços i més aviat tenir una certa apatia envers aquests menjars (tot i així tinc altres maneres de justificar que sóc gordo), tenia el deure moral de provar aquestes xocolatines, vingudes de l'altra banda de l'Atlàntic.

Una de les xocolatines cadacava aquest mes, i al final, a l'hora de berenar m'he decidit a menjar-les (sí! les dues seguides!).

La conclusió d'aquestes xocolatines "argentines" és que són molt apegaloses i de gust són com un "Mars" molt intens (els dos tenen el mateix gust T_T), en quant a gust de dolç. Bàsicament, aquestes xocolatines deuen ser l'excusa de qualsevol obés argentí. (imagineu-vos un obés argentí, aghh!)

Oblea relleno con dulce de leche

La forma hexagonal de la xocolatina mola massa i el líquid de dins és relmanet líquid!