dimarts, 7 de juliol del 2009

Post 131: Relative. Testarrock '09.

Continuant amb el festival del Testarrock '09, diumenge dia 5 de juliol va tocar Relative (entre altres bandes). Més mentalitzat de les condicions que trobaria a l'hora de fotografiar, vaig prendre el 85mm i crec que no hem vaig equivocar.

Relative és una banda de més de 3 anys, amb dos discs a les seves esquenes i formada per músics de professió. No obstant, no ha estat fins ara que han començat a fer més concerts en viu, degut, possiblement, a la complexitat tècnica dels seus temes. El seu estil està influenciat pel rock progressiu i pel jazz fusió, amb una potent base rítmica. La banda està formada per Carlos Lozano a la guitarra, Greg Aguiló al baix, Miguel Espinosa als teclats i Irineu Lorente a la bateria. Al concert del Testarrock, van poder comptar amb la col·laboració de la Montse per interpretar dues covers de Dream Theater: Hell's Kitchen i Constant Motion.

Cal dir que va ser un concert d'un molt alt nivell i que entre només cinc persones van aconseguir fer tremolar, literalment, l'escenari d'una manera una mica pavorosa. Próximament, Relative tornarà a tocar, en motiu del Dijous de Rock i la Festa Major d'Andorra la Vella, a la carpa del Parc Central a les 23h30, el dia 31 de juliol, juntament amb Acrobass i The Axle.


P.S: Maleïts peus de micro! Una banda majorment instrumental els hauria de treure del mig ;).

2 comentaris:

himiko ha dit...

aquestes millor

cilinderman ha dit...

Si, suposo. Sabent una mica el que necessitava ja hi havia molt de guanyat.